Summerschool Programmeren 2016

Maandag 4 t/m vrijdag 8 juli — Science Park Amsterdam

Voor zowel beginnende als ervaren programmeurs!

Leer programmeren!

Probeer het eens uit. Je gaat een dag aan de slag met de taal Scratch, speciaal voor beginners, en daarna ga je vier dagen door met leren programmeren.

Je leert genoeg om zelf verder te kunnen en we geven je natuurlijk ook tips over goede cursussen op internet. Of misschien wil je daarna wel de hele minor programmeren doen!

Wil je meedoen? Zorg dan dat je 4 t/m 8 juli dagelijks aanwezig kan zijn. Wij begeleiden je en helpen je verder als je vastloopt—want vastlopen, dat hoort bij programmeren! Raar maar waar.

Oh, en er is ook een BBQ!

Ingeschreven studenten betalen een eigen bijdrage van €40 en ontvangen 1 studiepunt (onder voorbehoud) bij afronden van de cursus en volledige aanwezigheid. Medewerkers die in dienst zijn van de UvA krijgen de kosten doorgaans volledig vergoed (wij regelen dit voor je).

Of... doe een project!

Kun je al programmeren? Gebruik de summerschool dan als kans om iets nieuws te leren. Misschien een nieuwe taal, of je wil leren hoe je websites maakt.

Kijk zelf van te voren op internet naar wat je leuk lijkt om te leren en kom naar de summerschool om samen met anderen je problemen op te lossen en verder te leren!

Wil je meedoen? Zorg dan dat je 4 t/m 8 juli dagelijks aanwezig kan zijn. Wij zorgen dat er een paar leuke praatjes zijn zodat je ook nog wat afwisseling hebt :-)

Oh, en er is ook een BBQ!

Als je een eigen project komt doen zijn er helemaal geen kosten aan verbonden—er is dan ook geen vaste begeleiding. We verwachten wel dat je de hele week meedoet! (De BBQ moet je wel apart afrekenen.)

 

De inschrijving is inmiddels gesloten.