Plan je vakken

Al onze vakken zijn 6 studiepunten (EC). Hieronder staat wanneer de vakken aangeboden worden tijdens het studiejaar. Daarnaast geven we een aantal voorbeeldprogramma's op basis waarvan je je eigen planning kunt kiezen.

Volgorde van vakken

Hou bij het kiezen van een planning rekening met de ingangseisen van de vakken. Je moet ze in deze volgorde doen:

  1. Programmeren 1
  2. Programmeren 2
  3. Data Processing, Native App Studio en/of Programmeertheorie
  4. Programmeerproject
 

De hele minor, in één semester

Wil je de hele minor doen? Dat is 30 studiepunten. Je kunt de minor fulltime volgen in zowel semester 1 als 2 van het studiejaar. We hebben twee tracks: App Studio en Data Processing.

 

Heb je al een verplicht programmeervak in je studie?

Dan kun je misschien niet onze hele minor doen! Vraag tijdig toestemming aan je examencommissie. Voor zover wij weten (maar wij gaan er niet over) kunnen studenten van Natuurkunde, Wiskunde en Economie gewoon de hele minor doen. Studenten van KI, IK en Informatica niet.

De hele minor, verdeeld over twee semesters

Je kunt de minor ook verspreiden, als je rooster dat vereist. Je moet in ieder geval weten dat onze faculteit werkt met zes periodes per jaar, die respectievelijk 8, 8, 4, 8, 8, 4 weken duren.

Losse vakken

Dat kan ook. Je kunt je gewoon voor de vakken inschrijven en deze volgen. We bieden de vakken flexibel aan in zowel semester 1 als 2. Heb je hulp nodig bij de planning? Mail gerust!

 

Vraag altijd toestemming aan de examencommissie (van je eigen opleiding). Je kunt je namelijk altijd bij ons inschrijven en punten verdienen, maar dat betekent niet automatisch dat de vakken op je diploma vermeld mogen worden.