Back to All Events

Beta Career Event 2016

  • HOTEL CASA 400 4 Eerste Ringdijkstraat Amsterdam, NH, 1097 Netherlands (map)

Het Bèta Career Event (BCE) is een carrièrebeurs speciaal gericht op de bètastudent en is de enige door studenten zelf georganiseerde bètabeurs van Amsterdam.

Door het evenement speciaal op jou, de bètastudent, te richten bieden we je de mogelijkheid om zo goed mogelijk in contact te komen met bedrijven die perfect zijn afgestemd op jouw toekomst. Zoals je wellicht weet ben je als bèta een gewilde speler op de arbeidsmarkt, en dat zie je terug in het aanbod van bedrijven op ons evenement. Allerlei soorten bedrijven waar bèta's terecht komen zijn aanwezig, van IT tot R&D en van onderzoek tot consultancy.

 

Earlier Event: April 8
AwesomeIT
Later Event: May 12
UvA Minordag