Oct
3
5:00 pm17:00

Borrel

  • Minor Programmeren

Het eerste blok zit er op! Tijd voor een feestje in A1.16!

Sep
12
5:00 pm17:00

Borrel

  • Minor Programmeren

Als afsluiter van de eerste week programmeren, doen we een borrel in A1.16.

Sep
7
7:00 pm19:00

Apple iPhone 7 Event

  • Minor Programmeren

We gaan gezamenlijk de Apple Keynote kijken in A1.16

Wat kan je verwachten? 

http://www.macrumors.com/2016/08/29/apple-iphone-7-media-event/

Sep
5
10:00 am10:00

Opening Minor Programmeren in Eye

  • Eye Filmmuseum

Op 5 september in de ochtend trappen we het semester af met een speciaal introcollege in het EYE filmmuseum. Zowel fulltime- als parttimestudenten zijn van harte welkom.

Jul
4
Jul 8

Summerschool Programmeren

Probeer het eens uit. Je gaat een dag aan de slag met de taal Scratch, speciaal voor beginners, en daarna ga je vier dagen door met leren programmeren.

Je leert genoeg om zelf verder te kunnen en we geven je natuurlijk ook tips over goede cursussen op internet. Of misschien wil je daarna wel de hele minor programmeren doen!

Jun
24
11:00 am11:00

Eindpresentaties & borrel!

  • Minor Programmeren

Alle projecten van programmeerproject zullen worden gepresenteerd. Als afsluiter van het studiejaar is er een borrel voor alle studenten van de minor!

May
12
5:00 pm17:00

UvA Minordag

Kom langs bij de voorlichting over minoren van de UvA! We staan bij Roeterseiland, gebouw E, in de grote hal. Studenten en medewerkers van de minor kunnen je vertellen over alle ins en outs!

Apr
13
9:00 am09:00

Beta Career Event 2016

  • HOTEL CASA 400

Het Bèta Career Event (BCE) is een carrièrebeurs speciaal gericht op de bètastudent en is de enige door studenten zelf georganiseerde bètabeurs van Amsterdam.

Door het evenement speciaal op jou, de bètastudent, te richten bieden we je de mogelijkheid om zo goed mogelijk in contact te komen met bedrijven die perfect zijn afgestemd op jouw toekomst. Zoals je wellicht weet ben je als bèta een gewilde speler op de arbeidsmarkt, en dat zie je terug in het aanbod van bedrijven op ons evenement. Allerlei soorten bedrijven waar bèta's terecht komen zijn aanwezig, van IT tot R&D en van onderzoek tot consultancy.

 

Apr
8
9:30 am09:30

AwesomeIT

  • De Nieuwe Liefde Da Costakade 102, Amsterdam

What does the future hold for us and for our society? What amazing new technologies will emerge and how will they disrupt our daily lives? What kind of impact will they have on our privacy, safety, security and rights? This year’s Awesome IT turns its eye towards the future and focuses on state-of-the-art technologies and their social and technical implications for the future.

Apr
2
9:00 am09:00

UvA Bachelordag

Alle opleidingen van de FNWI bieden hun voorlichting aan op het Science Park.  De studiezalen blijven bereikbaar voor medewerkers en studenten, maar houd rekening met extra geluidsoverlast.