Stappenplan aanmelden

 

  1. Schrijf je allereerst hiernaast in zodat je onze onderwijsmededelingen ontvangt! Belangrijk om deze mails te ontvangen in de periode dat er deadlines zijn, bijvoorbeeld voor de vakinschrijving.
  2. Vraag toestemming bij de examencommissie van je hoofdopleiding voordat je daadwerkelijk begint. Bij sommige opleidingen mag je onze vakken namelijk niet in je vakkenpakket opnemen. De studieadviseur van je eigen opleiding kan je hierbij helpen.
  3. Zorg dat je volledig bent ingeschreven voor je eigen opleiding en dat je je collegegeld betaald hebt. Dat geldt bij de UvA, maar ook als je elders studeert.
  4. Als je normaal niet aan de UvA studeert, moet je je aanmelden als bijvakker voor de opleiding "Informatiekunde (c bijvak)". Zie www.uva.nl/bijvak voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen, stuur een mail!
  5. Zodra de vakaanmelding is geopend, moet je je ook daar aanmelden. De website is m.sis.uva.nl/vakaanmelden. Je schrijft je in voor de losse vakken die je gaat volgen. De juiste vakcodes vind je op de andere pagina's van deze site.

   

   

  Meld je aan voor de e-maillijst

  * indicates required